maandag 28 februari 2011

maandag 14 februari 2011

maandag 7 februari 2011

Zaterdag 5 februari 2011

Met dank aan Jochem:

Bijna storm hadden we zaterdag, denk rond windkracht 7/8. Goed voetbal, voor zover we dat al spelen, as dus vrijwel niet mogelijk.

Sportlust 4 - Siveo 2
Met het 4e tegen Siveo, zomaar op veld 2 trouwens en de alom bekende heer Heida als scheidsrechter (tot vreugde van Luuk ).
Met Guy voor de zieke Laurens als wissel en Marinos weer in de basis starten we fel, maar komen 1-0 achter uit een buitenspeldoelpunt dat natuurlijk weggewuifd wordt. Zelfs Guy was pissed: "nu vlag ik dus alles af he" en dat doet 'ie ook. De penalty die we krijgen lijkt een goedmaker, 1-1 door Joey. Helaas weer teveel onzuiverheid in het uitspelen van kansen. Nadat de 1-2 erin gewaaid was (hoge voorzet valt in de kruising binnen), raken we nog 2x de paal en missen een paar opgelegde mogelijkheden. Met Mitchell (voor Hendrik-Jan, jaja ) en Paco (voor Jaron) lukt het ons toch nog wat druk te zetten, maar niet genoeg. Geen hele slechte pot dus, maar wel 0 punten.

Sportlust 3 - Oegstgeest 2
Met Vincent en Robin erbij is iedereen gebrand op een goed resultaat. Kay-Arne is te laat en verdwijnt daardoor uit de basis. Rik begint op rechtshalf, Daan op 6 en Timo op 10. Met Vincent als absolute aanjager wordt de tegenstander naar achteren geduwd. Hoewel de lopende middenvelders van Oegstgeest de eerste 10 minuten nog voor wat verwarring en gevaar zorgen pakken we snel de controle op en komen na 19 minuten op 1-0. Een slimme bal van Rik wordt door Winston (!) onzelfzuchtig breedgelegd en door Vin binnengetikt. Naar de rust toe houden we initiatief en zien een soort van bicycle kick in het niets van Jesper die de lachers op zijn hand krijgt. Een ontspannen rust (ook wel eens lekker) resulteert in dezelfde formatie de 2e helft. De 2-0 (Timo) laat nog even op zich wachten, maar aan de hand van een felle Daan als stofzuiger en Sven die zijn vorm weer lijkt te benaderen houden we initiatief. Na de 2-1 (omdat we op rechts niet meelopen met onze man) lijkt de angst even in de ploeg te sluipen en lopen we te ver naar achteren. Oegstgeest mist echter het geloof en de kwaliteit om te profiteren. Met Kay-Arne (voor Vincent), Robin (voor Winston) en Machiel (voor Rik) spelen we de wedstrijd netjes uit met als hoogtepunt een pegel van (natuurlijk) Jesper die van een windstil moment profiteert en de keeper kansloos laat. Met een tevreden gevoel horen we later dat zowel ARC als RCL verloren hebben.