zondag 26 oktober 2008

Sportlust-Zevenhoven 1-3

Andere tactiek maar zelfde resultaat. Toch was het een van de betere wedstrijden van de laatste weken. Tegenstander Zevenhoven, nog ongeslagen op een tweede plaats, was uiteindelijk de gelukkigste. Ze scoorden de eerste goal van de wedstrijd en na rust vloog hun eerste schot zo in de kruising. Daarvoor had Sportlust paal en lat geraakt en nog wat kansen gemist, maar bleef continu 'achter de feiten aan lopen'. In de laatste minuten scoorde Robin samen met zijn verdediger de eretreffer.

Strijdlust was goed, aanvalsspel was een stuk verzorgder en het eerste uur zat het verdedigend ook goed. Noodzakelijk is wel het zo nu en dan dramatisch weggeven van volledig vrije ballen verder te beperken en scherper voor de goal te zijn anders blijft het lastig voetballen.

Verslag van Zevenhoven:

SVZ 3 verovert koppositie en dicht bij eerste periode
Het derde elftal van Zevenhoven (team Prijs) heeft door een 1-3 overwinning bij Sportlust '46 4 de koppositie verovert. Bij rust stond Zevenhoven op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jack Vork. In de tweede helft liep Zevenhoven uit naar een 0-3 voorsprong door 2 afstandsschoten van Bart Bader. De thuisploeg deed in de slotfase nog wat terug. Door het verlies van concurrent Gouda 2 heeft Zevenhoven de koppositie verovert in zowel de algemene rangschikking als de eerste periode. Volgende week kan de eerste periode gepakt worden door van hekkensluiter Spirit 3 te winnen.

Opstelling Zevenhoven 3: Erik de Groot; Patrick Bader, Joost Valstar, Martien Roeleveld, Erwin Wahle; Bart Bader, Gert van Vliet (Wesley Fransen), Senad Rasljanin (Ron van Vliet); Bastiaan van Blaaderen (Ferdi Rademaker), Jack Vork, Jos v/d Broek

maandag 20 oktober 2008

Sportlust - TAVV 3-0

Na twee nederlagen op rij een lekker bekerwedstrijdje tussendoor om vertrouwen op te doen. Helaas was er weer een aantal vaste krachten afwezig. Maar dat bood de trainer wel de kans om wat anders uit te proberen. Met slechts twee vaste basisspelers van het 3e van vorig jaar begon Sportlust wat onwennig. Een tikkie terug van Frank werd niet afgestraft door de TAVV-spits. Halverwege de rommelige 1e helft scoorde dan toch Mark PU.

Na rust bleef TAVV de bovenliggende partij maar tot echt uitgespeelde kansen kwamen ze niet. De countermogelijkheden van Sportlust werden zeer matig uitgespeeld. Maar een foute uittrap van de keeper werd door Martijn l'Ami gepromoveerd tot hoogtepunt van de dag: 2-0. In de slotfase deed Rik Kramer nog zijn uiterste best om NIET te scoren, maar ook hierin faalde hij: 3-0 eindstand. Zeer geflatteerd, maar door de forse 5-1 nederlaag van Zestienhoven zelfs goed voor de groepswinst en door naar de volgende bekerronde.

Om dit te vieren werd 's avonds door de Tweede Selectie en aanverwanten tot diep in de ochtend Amsterdam onveilig gemaakt! Volgens de eerste berichten heeft iedereen dit overleefd, al was de bus terug een stuk minder vol dan heen. Laat maar weten als de (duizenden) foto's ergens online beschikbaar zijn....

maandag 13 oktober 2008

Quizzen

Een aantal Sportlust-coryfeen was afgelopen vrijdag in Lisse om hun voetbalkennis te testen tijdens een heuse Voetbalquiz. Deze prestaties kunnen natuurlijk niet ontbreken op de site. Beste prestatie Frank Smit en Ingmar. Ook de groepsfoto met presentator Andy Houtkamp:

Ter info: vrijdag 24 oktober is de traditionele Woerdense Sportquiz ditmaal bij Sportlust!

zondag 12 oktober 2008

BVCB-Sportlust 4-3

Een nipte nederlaag, ditmaal onverdiend. Goals van Rob, Joost en Martijn L'A. waren onvoldoende om de gemakkelijk weggegeven vier goals van BVCB te compenseren. Een hartstochtelijke tweede helft leverde wel vele kansen op en driemaal werd de lat geraakt. Drie goals moet vertrouwen geven voor de komende weken.

Eerst tussendoortje derdeklasser TAVV 2 voor de beker. Zij staan 6e met 8 punten uit 6 en wonnen zaterdag met 4-2 van Siveo 2. Even terug halen, de beker: pouletje van 4, wij hebben 1 gewonnen, 1 verloren, doelsaldo +0. Zestienhoven heeft 6 uit 2 (+2) Zij moeten verliezen van Rohda, wij winnen met minstens twee goals verschil om door te gaan.

25 oktober wacht nummer2 Zevenhoven 3 thuis.

maandag 6 oktober 2008

Hakbal Zlatan

Even de domper van Zaterdag wegspoelen met deze geweldige goal van Zlatan

Je kunt er inmiddels ook op stemmen als Doelpunt van de Week. Andere opties klassieke omhaal van Peter Crouch en weeer fraaie goal van Geovanni