zaterdag 28 juni 2008

Voorlopige 2e Selectie



Uiteindelijk zullen er 9 moeten afvallen aangezien de tweede selectie uit een groep mag bestaan van max 40 spelers.

Fijne vakantie en zorg ervoor dat je fit bent bij de 1e training op 4 augustus!

vrijdag 27 juni 2008

Maarten Cieremans Talent van het jaar Groene Hart!

Maarten Cieremans, de talentvolle verdediger van Sportlust'46 en volgend seizoen van Katwijk is uitgeroepen tot het talent van het jaar in het Groene Hart. Op een groots opgezet gala in stadion Galgewaard, werd de verdediger hiervoor uitgeroepen.

David Haringsma de keeper van Sportlust'46 eindigde op een 2e plaats. Het bestuur van Sportlust feliciteert beide spelers met dit succes.

De uitslag:
Beste Speler:
- Jesse Kok Jodan Boys
- Vincent van der Pas VV Linschoten
- Mirko Pater VV Alphen

Beste Keeper:
- Aart Rietveld Be Fair
- David Haringsma Sportlust'46
- Arcadio Rodriguez Stolwijk

Grootste Talent:
- Maarten Cieremans Sportlust'46
- Mitchel Heerkens Jodan Boys
- Jos Clemens Aarlanderveen

Verder werden gehuldigd:
Willem den Besten (Jodan Boys) als Beste Trainer
John Baas ( Gouda zo) als Topscorer uit de regio

Maarten in actie tijdens zijn laatste wedstrijd voor Sportlust:

woensdag 11 juni 2008

Uit Regiokrant:


WOERDEN - De vriendschappelijke wedstrijd tussen Sportlust'46 en de MHC Woerden was afgelopen zaterdag een groot succes.
Onder het toeziend oog van diverse toeschouwers, langs de kant stond het gezellig vol, was de selectie van Sportlust'46 uiteindelijk de winnaar 7-3.

Nadat Marjolein de jong, beleidsmedewerker sportzaken, samen met twee pupillen van Sportlust'46 en twee pupillen van de MHC Woerden de aftrap had verricht ontspon zich een aantrekkelijke voetbalwedstrijd. De hockeymannen lieten zich niet onbetuigd en lieten het publiek zien niet alleen te kunnen hockeyen maar ook te kunnen voetballen. Sportlust'46 had het niet gemakkelijk maar liet een staaltje afmaken zien. De ruststand was derhalve 6-0 voor Sportlust'46.
De 2e helft begon nadat de keepers zich hadden aangekleed, en gelijk probeerde de MHC Woerden het initiatief te nemen om de achterstand om te draaien. Sportlust'46 moest duidelijk even wennen, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam men redelijk in het spel.
Uiteraard was de balbehandeling snellen en makkelijker bij de MHC Woerden, maar Sportlust'46 kreeg toch nog een aantal kansen. Uiteindelijk was het Lennert Branger die de Sportlust goal maakte. Een compliment was er nog voor gelegenheidskeeper Rene Spanjerberg die na afloop door de MHC Woerden werd gepolst voor een overgang naar de MHC Woerden.
Al met al een doorslaand succes, waar na afloop door beide ploegen nog gezellig over werd nagekaart, en wat volgend seizoen zeker een vervolg zal krijgen.

woensdag 4 juni 2008

Donderdagavond Voetbal

Mannen,

Is het een idee om, op verzoek van Wouter de Ridder (deze jongen heeft uitstekende ideeën, maar mist wat organisatorische capaciteiten), elke donderdag een pot te voetballen? Grote partij! Bij minder animo iets van tienen, afvalrace of 16’en?
Locatie: Sportlust.
Tijdstip: 19:30uur, ik denk dat eenieder dan z’n prakkie naar binnen heb gewerkt?

Ik neem aan dat vanwege het EK wat minder animo zal zijn, maar dan gaan we na het EK gewoon weer verder!

Na het voetbal kunnen we eventueel met de hele groep nog effe een Arie pakken ofzo?

Ik hoor het graag!

Dus iedereen die zin heeft en een bal kan raken is welkom

Ronald van Oudenallen

Voorproefje voor Zaterdag

Selectie 1e elftal

WOERDEN - De voorlopige 1ste selectie van Sportlust'46 voor het seizoen 2008 - 2009, onder leiding van Koos van Zoest en Rene Spanjerberg, is klaar voor het nieuwe seizoen. Er zal in de voorbereiding een start gemaakt worden met 27 spelers.

Deze spelers maken allen deel uit van de voorlopige 1ste selectie. Voor aanvang van de 1ste competitiewedstrijd zal de definitieve 1ste selectie worden samengesteld. In totaal worden 6 spelers van Sportlust toegevoegd aan de 1ste selectie voor het nieuwe seizoen.

De voorlopige 1ste selectie bestaat uit:

Leroy Brank, Pieter Vermeulen, Tobias Kuijvenhoven, Bilal Laoikili, Maikel Krimp, David Haringsma, Ferdy Kelkensberg, Sjoerd van den Bovenkamp, Wouter den Ouden, Willem Graafland, Maarten van de Klis, Ronald Trel en Stephan van Vliet.

De nieuwe spelers in de 1ste selectie zijn:
Richard Corts (Ter Leede), Guus Verhoef (SVM Maartensdijk), Rory Olsthoorn (Geinoord), Kelvin Potuyt (Excelsior), Stephan Hoes (ARC), Safak Tuna (Elinkwijk), Kevin van Kessel (UVV), Dick van Dam (Rohda '76), Maikel Palm (Sportlust'46), Deef Vermeulen (Sportlust'46), Niels Graafland (Sportlust'46), Ludo Timmermans (Sportlust'46), Joël Nussy (Sportlust'46) en Kevin Blonk (Sportlust '46).

De doelstelling voor het seizoen is meedoen om de bovenste plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Leeser, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken (06 - 52 46 29 53)

dinsdag 3 juni 2008

Overschrijvingen in Groene Hart

Bron: www.ad.nl

SPORTLUST’46
Gekomen: Kelvin Potuyt (Excelsior), Rory Olsthoorn (Geinoord), Kevin van Kessel (UVV), Richard Corts (Ter Leede), Safak Tuna (Elinkwijk), Stephan Hoes (ARC), Guus Verhoef (Argon zondag).

Vertrokken: Maarten Cieremans (Katwijk), Mustafa el Hassouni (Türkiyemspor), Charles van der Stok (MSV’19), Mohammed Rakkoubi (MSV’19), Mo Anbar (MSV’19), Mohamed Saber (Gouda zaterdag), Bas van Moort (Argon zaterdag), Kamal el Makrini (onbekend)

En hier is de volledige 1e selectie.

VEP
Gekomen: Ian Zevenhoven (Argon zaterdag), Denny Rietveld (UNIO).

Vertrokken: geen.


SPORTCLUB WOERDEN
Gekomen: Sven van Vuuren (Argon zondag), Wesley Lancel (ARC), Kafel Voorn (Sparta), Mo el Hannati (Alphia), Eelco Brandes (NSV’46), Marvin Kempes (DWS).

Vertrokken: Niels de Wildt (Argon zaterdag), Martijn de Kruijff (assistent-trainer), Marco Vink (Alphense Boys).

LINSCHOTEN
Gekomen: Willem de Koning (UNIO), John Baars (Sportlust’46), Moussa Harmachi (Sportlust’46), Thom Ankone (Sportlust’46).

Vertrokken: Arne Ossebaar (VEP).

Bij Sportlust valt het netto dus wel mee volgens deze info, 7 spelers nieuw - 8 spelers vertrokken. Bij VEP mis ik er een paar, gaat Ingmar niet?

Voorschoten wint finale

Verloren van de winnaar, goede ploeg dus, veel oud-eerste-spelers. En toch hadden we ze liggen in de heenwedstrijd, als die penalty erin ging...

Bron: www.voorschoten97.nl

Voorschoten '97 Zaterdag 3 promoveert naar reserve eerste klasse
Voorschoten '97 Zaterdag 3 heeft een uitstekende prestatie geleverd door op zaterdag 31 mei de promotiewedstrijd tegen DSO 2 met 2-1 te winnen op het terrein van RCL in Leiderdorp. Deze wedstrijd was de finale van de nacompetitie tussen twee ploegen die zeer aan elkaar waren gewaagd. Een benutte strafschop van Niels Karremans zorgde na de pauze voor de 1-0, maar DSO kwam langszij: 1-1. Een fabuleus afstandschot van Carl Roest verdween een minuut na de gelijkmaker in de bovenhoek en die schitterende treffer bleek de winnende waardoor het derde promoveert naar de reserve hoofdklasse. Voor dit elftal (met vele spelers die in 2004 betrokken waren bij de promotie van Zaterdag 1 naar de hoofdklasse) is dit een fraaie bekroning van een goed seizoen. Mooi nieuws ook voor spits Frank Buizer die deze finale miste, omdat hij de marathon van Stockholm loopt. Het derde begint dus volgend seizoen met een ruime selectie op het één-na-hoogste-niveau voor reserveteams. Zaterdag 2 speelt op het hoogste niveau en wel de reserve hoofdklasse. Namens de hele vereniging gaan de felicitaties dus uit naar Zaterdag 3.