donderdag 31 januari 2008

Sportlust 3 - DSVP 2 3-1

He, he, die van DSVP vertikken het om een verslag te maken van hun nederlaag dan toch zelf maar een match report noteren.
Na een wederom zeer geslaagd trainingsweekend was de eerste wedstrijd van 2008 afgelast, zodat de thuiswedstrijd tegen DSVP de opening van het nieuwe voetbaljaar betekende. De voorwedstrijd beloofde al veel goeds. Sportlust 4 speelde een prachtwedstrijd tegen ongeslagen koploper Siveo. Met name in de tweede helft vielen de goals als rijpe appelen. Uiteindelijk werd de winnende 5-4 gemaakt door verloren zoon Jaap met een fraaie hakbal.

De ploeg van 3 miste hier en daar een vaste kracht maar de basisopstelling zag er weer logisch en sterk uit: Luuk, G, Derk,Cap, Niels; Ullie,Bart,Rik,Joris;Winston en Rick. De start was dan ook enthousiast op het vertrouwde kunstgras. En bij rust stond er een verdiende 1-0 op het bord door Rik K. In de tweede helft versierde Winston een penalty die door Bart onberispelijk in het linkerhoekje werd geplaatst. DSVP was niet echt gevaarlijk, ondanks een driedubbele wissel en 4 spitsen op kop. Echter de zeer scherpe invalbeurt van Arjan kreeg een smetje omdat zijn directe tegenstander vanuit het niets de 2-1 binnenschoof. Hierna werd het toch nog heftig voor de goal van Luuk. Martijn kon een schijnbaar zekere goal nog net van richting veranderen en in de laatste minuut raakte DSVP nog de lat. Maar invaller Robin maakte aan alle onzekerheid een einde door uit een corner zijn eerst seizoensgoal in het 3e binnen te knikken. Eindstand 3-1, nog steeds goed op weg in de 2e periode. Weekje vrij en dan op naar Spirit.

zondag 27 januari 2008

Geen verrassingen op speeldag 13


Zevenhoven 2 - Spirit 3
3 - 1


Forum Sport 3 - WDS 2
2 - 4


Sportlust'46 3 - DSVP 2
3 - 1


Leonidas 2 - ARC 4
5 - 4


Vitesse Delft 3 - Be Fair 2
5 - 0


Jodan Boys 3 - Berkel 2
2 - 0


woensdag 23 januari 2008

Nieuwe data afgelaste programma's

Kun je rekening mee houden als je nog een vakantie moet plannen:

Door de algehele afgelasting in het weekend van 19 en 20 januari is de speeldagenkalender aangepast. Het afgelaste programma van 19 en 20 januari zal in zijn geheel naar het weekend van 23 en 24 februari worden verschoven.
In eerste instantie stond hier het inhaalprogramma van de categorie B, junioren en senioren, van 12 januari gepland. Deze zal nu verschoven worden naar zaterdag 1 maart. De pupillen blijven deze dag vrij om hen de gelegenheid te bieden aan het straatvoetbal deel te nemen.

woensdag 2 januari 2008

Beste wensen voor 2008!

zaterdag 5 januari 2008 van 16.00 – 17.30 uur is Nieuwjaarsreceptie bij Sportlust.

Johan zal daar ook zijn vanaf 1540 om de bijdragen van het trainingsweekend te innen. Dus als je nog niet hebt betaald kun je het meebrengen.

En dinsdag 8 januari om 8 uur sharp begint de training weer.