woensdag 11 juli 2007

Competitie-indeling nieuw seizoen (UPDATE IV)

Bericht van de trainer
Komend seizoen trainen we elke dinsdag (wetra) en donderdag (kunst) om 20.00 uur. Hulde! Eerste training is donderdag 2 augustus. Er komt nog een schrijven met meer details jullie kant op.

Weer eens tijd voor een verse post. De nieuwe indeling van Sportlust 1 hebben jullie inmiddels vast meegekregen. Het is dezelfde klasse 1A als vorig jaar: ARC, Beursbengels, HCSC, Huizen, Montfoort, Odin'59, Swift, Volendam, Voorland, WV-HEDW en Zuidvogels. Ik denk dat het 1e zonder problemen middenmoot gaat spelen na de prima nacompetitie en behoud van dezelfde selectie.

De indelingen voor de overige teams worden omstreeks 20 juli door de KNVB bekend gemaakt. Maar dat duurt zo lang dat ik hier de opties vast op een rijtje zet. Allereerst is er natuurlijk dikke kans dat we onze vrienden van Jodan Boys weer tegenkomen. Er staat nu overigens een oproep op hun site om spelers voor de B-selectie: Oproep: wie heeft er ambitie!



Daarnaast is het opmerkelijk dat onze oude bekenden van SEV 2 ook gepromoveerd zijn via nacompetitie tegen Zevenhoven 3. En hier nog meer leesvoer over die finale. Maar....

...daar spelen we zeer waarschijnlijk niet tegen want op slinkse wijze (bedankt Niels!) nu al de (definitieve?) indeling achterhaald:

Competitie
ARC 4 (vorig jaar kampioen in 3B)
Be Fair 2 (7e in 2C)
Berkel 2 (3e in 3D)
DSVP 2 (5e in 2A)
Forum Sport 3 (4e in 2B)
Jodan Boys 3 (1e in 3C)
Leonidas 2 (9e in 2C)
Spirit 3 (10e in 2C)
Sportlust'46 3
Vitesse Delft 3 (9e in 2B)
WDS 2 (6e in 2C)
Zevenhoven 2 (4e in 2A, nipt van verloren in 1e ronde beker)

Veel bekende namen dus van de laatste twee, drie jaar maar dan met een hoger elftal. Op het eerste gezicht geen hele sterke poule. Liefst vier promovendi uit de 3e klasse, een aantal 9e en 10e klasseringen, hoogst geeindigde als 4e zijn Forum Sport en Zevenhoven, de co-favorites dus bij de bookmakers. Jammer dat er geen erkende hoofdklassers tussen zitten, wel goede kans dat we leuk mee kunnen draaien.

En hier ook de indeling voor 4:
Be Fair 4, Berkel 3, BVCB 4, Floreant 4, Jodan Boys 4, Linschoten 2, Moerkapelle 2, Rohda 3, Siveo 3, Soccer Boys 4, Sportlust 4, Waddinxveen 1.

Beker
Tenslotte staat er ook weer bekervoetbal op het program. Ziet er zeker voor 3 vrij makkelijk uit. Hier de pouletjes (ovb):

Sportlust 3, Rohda 2, Zevenhoven 3, Soccer Boys 3
Sportlust 4, BVCB 5, HVO 3